8:e maj 2011 - Helgens bravader

Hallå där! 

Visst finns det viktigare saker än att läsa den här bloggen, men det finns garanterat viktigare saker än att skriva i den. Ska sanningen fram har vi i helgen haft så mycket att göra att jag faktiskt inte har haft tid att skriva någonting här.

"Nåja, vad har gjorts då som varit så viktigt?"

Fredag; (6:e)
Det blev lite gelcoat spackling på däcket, målade bottenfärg, gjorde en inventering av de segel som följde med Acheilos när vi köpte henne. Efter det kom en kompis vid namn Erik på besök och tillsammans lyckades vi få båtens motor att fungera.


Bild; Av de sex seglen kommer vi använda ett storsegel, en fock & en spinnaker. Precis som H-båtar brukar ha när de tävlingsseglar.


Bild; Ingen beskrivning :)

Lördag; (7:e)
Arbetade länge i lokalen denna dag. Satte upp den sista gråa isoleringen, bottenmålade, fixade båtbatteriet, började fästa dit halkiparna och pulpiten. Vi tog även loss motorfästet från akterspegeln och mycket, mycket mer.

Söndag; (8:e)
Målade den sista bottenfärgen, satte slutgiltigt dit halkiparna & pulpiten. Vi satte också dit propellern på motorn igen eftersom vi tog bort den i fredags. Skar även till isoleringen lite grann så den skulle se bättre ut och efter det satte vi dit badstegen på akterspegeln. M.m.

17:e april = Fyra veckor kvar
24:e april = Tre veckor kvar
1:a maj = Två veckor kvar
8:e maj = En vecka kvar!!!
15:e maj = Sjösättning (Förhoppningsvis)

/C




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0